AHBVÜ YÖK 5(ı) Dersleri 2018-2019 Bahar Dönemi Final Sınavı Giriş Belgesi - GAZİSEM - Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

20 Haziran 2019 tarihinde saat 16:00'da yapılacak olan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi YÖK 5(ı) Dersleri Final Sınavında;

--> Öğrenciler, Uzaktan Eğitim Merkezi üzerinden aldıkları Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve Inkilap Tarihi, İngilizce derslerinden sorumludurlar.

--> Sınav ile ilgili olarak Uzaktan Eğitim Merkezi sisteminde yer alan Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve Inkilap Tarihi ve İngilizce dersleri ile Uzaktan Eğitim merkezi sistemi dışında yer alan ders notlarına ve sorulara itibar etmeyiniz.

ÖNEMLİ: 20 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan sınavda öğrenciler Kitapçık Türünü kendileri kodlayacaktır. Bu kodlama işlemini doğru olarak yapmayan öğrencilerin puanları sistem tarafından sıfır (0) olarak hesaplanmaktadır ve bu işlem düzeltilememektedir. Lütfen sınavda tüm kodlamalarınızı doğru olarak yaptığınızdan emin olunuz.

Giriş Belgesi için tıklayınız