SMM Nedir?

Elektrik ve / veya elektronik, bilgisayar, biyomedikal mühendisliği hizmetlerinden birini ya da birkaçını Elektrik Mühendisleri Odasına kayıt ve tescilini yaptırarak, ücreti karşılığında, kendi hesabına ya da kamu kurum ve kuruluşları dışında bir gerçek-tüzel kişi hesabına ücretli, sözleşmeli, ortak ve benzeri bir bağlantı içinde yapan elektrik ve / veya elektronik, bilgisayar, biyomedikal mühendisleri ile yüksek mühendislerine SERBEST MÜŞAVİR MÜHENDİS denir. 6235 sayılı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yasası hükümleri uyarınca, serbest mühendislik hizmeti yapan mühendisler Odalarından serbest çalıştıklarına dair belge almak zorundadır.

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, Elektrik Mühendisliği Opsiyonu ‘Elektrik 1 kV. Üstü ve 1 kV. Altı Tesisler SMM Belgesi alabilmek için gerekli öncelikle aşağıda belirtilen dersleri açacaktır,

• Yüksek Gerilim Tekniği (45 saat)
  • Güç Sistem Analizi (Elektrik Tesisleri) (45 Saat)
  • Elektrik Makinaları (45 Saat)

Eğitim; üç dersi alan katılımcılar için toplam 135 Saat olarak gerçekleştirilmektedir.

Eğitim 11 Mart - 29 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Eğitim hakkında detaylı açıklama için 0312 216 16 86 numaralı telefondan destek alabilirsiniz.

Katılım ücreti :
Ders başına 700 TL (KDV Dahil)

Eğitim Hakkında Detaylı Açıklama

Önemli Açıklama: Eğitime katılmak isteyen katılımcılar ücretin tamamını aşağıda yer alan banka hesabına yatırarak yada GAZİSEM'de Halkbank Paraf karta 9 taksit diğer banka kredi kartlarına peşin olarak kredi kartı ile ödemelerini yapabilirler. Banka üzerinden ödeme yapacak katılımcılar eğitim ücreti dekontunun açıklama kısmına "Ad Soyad", "T.C. Kimlik No",  "SMM Kurs bedeli, 1/2/3 ders ücreti" bilgileri yazdırılmalıdır. Eğitime kaydın tamamlanabilmesi için Gazi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığına ait e-mail adreslerine (eem@gazi.edu.tr) Başvuru Formunun gönderilmesi gerekmektedir (Kontenjan 20 kişiliktir. 20 kişiyi aşması durumunda yeni grup açılabilir).

Ödemeler internet üzerinden e-dekont almak koşulu ile EFT yoluyla da yapılabilir.

Hesap No:    GAZİ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ GAZİSEM HESABINA

HALK BANKASI