25 Mayıs 2018 tarihinde saat 16:00'da yapılacak olan YÖK 5(ı) Dersleri Final Sınavında;

--> Öğrenciler, Uzaktan Eğitim Merkezi üzerinden aldıkları Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve Inkilap Tarihi, İngilizce derslerinin 14 haftalık bölümünden sorumludurlar.

--> Sınav ile ilgili olarak Uzaktan Eğitim Merkezi sisteminde yer alan Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve Inkilap Tarihi ve İngilizce dersleri ile Uzaktan Eğitim merkezi sistemi dışında yer alan ders notlarına ve sorulara itibar etmeyiniz.

ÖNEMLİ: 25 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak olan sınavda kitapçık türünü işaretlemeyen öğrencilerin puanları sistem tarafından sıfır (0) olarak hesaplanmaktadır ve bu işlem düzeltilememektedir. Lütfen sınavda kitapçık türünüzü doğru olarak kodladığınızdan emin olunuz.

Giriş Belgesi için tıklayınız