Verilog ile FPGA Programlama Eğitimi - GAZİSEM - Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

FPGA programlamayı hızlı ve etkin bir şekilde öğrenmek için, Verilog donanım tanımlama dili ile uygulamalı olarak yapılacak bu eğitim programını özellikle Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği  lisans programındaki 3. ve 4. sınıf öğrencilerine ve sektörde bu alanda çalışanlara tavsiye  ediyoruz.

Bu eğitim programında Verilog donanım tanımlama dili ile ilgili teorik bilgiler kısaca verildikten sonra, uygulamalı olarak ilgili yazılımlar kullanılarak tasarımlar ve  simülasyonlar yapılacaktır. Yapılan tasarımlar sentezlenerek deney kartları programlanıp bizzat somut sonuçlar gözlemlenerek eğitim sürecektir.

Eğitim Tarihi: 3 Mart 2020 - 24 Mart 2020

Eğitim Süresi: 30 Saat (Salı-Perşembe- Cuma 19:00-22:00)

Eğitim Ücreti (KDV Dahil): 600 TL

Eğitimci: Doç. Dr. Hasan Şakir BİLGE

Eğitime katılmak isteyen katılımcıların aşağıda yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Eğitime kesin kayıt için aşağıda yer alan banka bilgilerine eğitim ücreti yatırılmalı ve eğitim ücretinin dekont fotoğrafı gazisem@gazi.edu.tr e-posta adresine gönderilmelidir. Dekontun açıklama kısmına "Ad Soyad", "T.C. Kimlik No",  "Verilog Eğitimi" bilgileri yazdırılmalıdır.

Ödemeler internet üzerinden e-dekont almak koşulu ile EFT yoluyla da yapılabilir.

Hesap Bilgileri : GAZİ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ GAZİSEM HESABINA

HALK BANKASI