Üniversitemiz ile Ankara Bilim Üniversitesi ve Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü Arasında “Yabancı Dil ve Sağlık Turizmi Eğitimi Protokolü” İmzalandı
5 Haziran 2023 | 14:39

Üniversitemiz ile Ankara Bilim Üniversitesi ve Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü arasında “Yabancı Dil ve Sağlık Turizmi Eğitimi Protokolü” imzalandı.

Ticaret Bakanlığında Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar başkanlığında gerçekleştirilen eğitim protokolünde imzalar, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Demir ve Bakanlık Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdür Vekili Emel Emirlioğlu tarafından atıldı. Protokol imza törenine kurum yöneticilerinin yanı sıra Ticaret Bakanlığı Heyetinden Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Ali Alperen Kaçar, Sağlık ve Seyahat Hizmetleri Daire Başkanı Tarık Aksoy, Ticaret Uzmanı Özgün Özenci, Ticaret Uzman Yardımcısı Osman Acısu, Mütercim Ayben Çevik ve Nurgüzar Dağ; Ankara Bilim Üniversitesi Heyetinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Harun Meydan ve Ankara Bilim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hakan Çağlar; Üniversitemiz Heyetinden Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Şerife Büyükköse, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şule Yüksel Güngör ve Ali Demirel katıldı.

Üniversitemiz ile Ankara Bilim Üniversitesi tarafından Türkiye’de yerleşik sağlık kuruluşlarının ve sağlık turizmi aracı kuruluşlarının istihdam ettiği personele sunulacak yabancı dil ve sağlık turizmi eğitimine ilişkin usul ve esasları kapsayan eğitim protokolü, atılan imzaların ardından tarafların karşılıklı hayırlı olsun temennileriyle sona erdi.

-1

background image