Kalite İyileştirme Planı toplantımız Kalite Komisyonu Üyesi Doç. Dr. M. Nazlı GÜNGÖR danışmanlığında değerlendirilmiş ve kayıt altına alınmıştır.
9 Mayıs 2024 | 11:19

Üniversitemiz Kalite İyileştirme Planı çalışmaları kapsamında Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyemiz olarak görevlendirilen Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyesi Doç. Dr. M. Nazlı GÜNGÖR tarafından 08.05.2024 tarihinde saat 15.30'da birim ziyareti gerçekleştirilmiştir. Ziyaret sırasında Merkezimiz Birim Kalite Ekibi Üyeleri Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Şerife BÜYÜKKÖSE, Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şule Yüksel GÜNGÖR ve İşletme Müdürü Ali DEMİREL’in de katıldığı  bir toplantı gerçekleştirilmiştir.
Üniversitemiz Kurumsal akreditasyonunun sürdürülebilirliğinin görüşülmesi, Kalite güvencesi süreçlerine dış paydaş katılımının görüşülmesi, Kalite İyileştirme Planı faaliyetleri ilgili dönem çalışmalarının görüşülmesi ve Birimin güçlü ve gelişmeye açık yönlerine ilişkin birim tespitlerinin görüşülmesi gündemlerinin değerlendirildiği toplantı Merkezimiz faaliyetlerinin gelişimine olumlu katkıda bulunmuştur.

Birim Kalite ekibi toplantısı -1Birim Kalite ekibi toplantısı -1

background image